Politica de confidențialitate (10 iunie 2018)

Despre această Politică de confidenţialitate

Prezenta Politică de confidențialitate (“Politica”) explică modul în care Optimit Hidraulic SRL (denumită în continuare: ”OPTIMIT HIDRAULIC”) colectează, utilizează și gestionează informațiile Dvs cu caracter personal. OPTIMIT HIDRAULIC se angajează să protejeze și să vă respecte confidențialitatea. Citiți prezenta Politică cu atenție ca să înțelegeți de ce și cum colectăm datele de la Dvs și cum vor fi utilizate.
Cu privire la datele cu caracter personal pe care le colectăm, Optimit Hidraulic SRL este “operator de date”, adică entitatea care stabileşte scopurile pentru care şi mijloacele prin care datele cu caracter personal sunt prelucrate.
În cazul în care trebuie să ne contactați în legătură cu informațiile Dvs cu caracter personal sau această Politică, folosiți următoarele date de contact:
Denumirea companiei: Optimit Hidraulic SRL
Adresa: Str.Peţei Nr.2, Oradea, cod postal 410507, România
Telefon: 0259-475-245 / 0723-313-365
Formularul din pagina de contact disponibil AICI.

Cuprins:

• Despre această Politică de confidenţialitate
• Cum și când colectăm datele Dvs cu caracter personal?
• Ce informații colectăm direct de la Dvs?
• Ce drepturi de confidențialitate aveți?
• Unde sunt stocate datele Dvs cu caracter personal?
• OPTIMIT HIDRAULIC distribuie datele Dvs terţilor?
• Cât timp păstrează OPTIMIT HIDRAULIC datele cu caracter personal
• Pentru ce folosim datele Dvs cu caracter personal?
•  - Prelucrarea comenzilor şi furnizarea serviciilor
•  - Site-ul web OPTIMIT HIDRAULIC
•  - Cookie-uri
•  - Alte site-uri web
•  - Marketing
• Intrarea în vigoare şi modificările Politicii de confidenţialitate



 

Cum și când colectăm datele Dvs cu caracter personal?

Noi colectăm informațiile Dvs cu caracter personal atunci când acestea sunt relevante pentru nevoile Dvs de consumator sau afacerea noastră (de ex. când cumpărați și/sau comandați produse și/sau servicii de la noi, când contactați Serviciul de Relații Clienți OPTIMIT HIDRAULIC, când vă abonați la newsletter, sau furnizați feedback despre bunuri și servicii etc.).
Noi obținem informațiile Dvs cu caracter personal direct de la Dvs atunci când comandați anumite produse sau servicii sau completați formularul de contact.
Veți găsi mai multe informații despre situațiile și circumstanțele pentru colectarea informațiilor Dvs cu caracter personal de mai jos în secțiunea Pentru ce folosim datele Dvs cu caracter personal? Rețineți că acestea sunt doar informații despre modalitățile posibile de utilizare a datelor cu caracter personal pe care le puteți întâlni vizitând site-ul web OPTIMIT HIDRAULIC, efectuând o achiziție la noi sau utilizând serviciile noastre. în fiecare caz, veți primi informații suplimentare clare despre scopul prelucrării datelor Dvs și, în unele cazuri, vom avea în plus nevoie de consimțământul Dvs explicit.
Nu folosim datele Dvs cu caracter personal în scopuri de marketing decât dacă ne spuneți Dvs că este OK. Dacă doriți să vă trimitem detalii despre produsele, serviciile ofertele și promoțiile noastre, abonați-vă la newsletter
Toate informațiile Dvs cu caracter personal sunt tratate în mod confidențial și protejate corespunzător de OPTIMIT HIDRAULIC (pentru informații suplimentare vedeți secțiunea: OPTIMIT HIDRAULIC distribuie datele Dvs terţilor? de mai jos).

Ce informații colectăm direct de la Dvs?

Categoriile obișnuite de date pe care le colectăm de la clienții OPTIMIT HIDRAULIC sunt următoarele: nume, adresa sediului, adresa de livrare, număr de telefon, istoricul Dvs de achiziții de produse și/sau servicii efectuate online sau în Magazinul OPTIMIT HIDRAULIC, sau când corespondați cu noi prin telefon sau email.

Ce drepturi de confidențialitate aveți?

Reţineţi că aveţi dreptul, în orice moment, să solicitaţi de la OPTIMIT HIDRAULIC următoarele:

• să vă asigure accesul la informaţiile tale cu caracter personal

Puteți întreba OPTIMIT HIDRAULIC ce date cu caracter personal despre Dvs sunt folosite și să solicitați accesul la aceste date cu caracter personal. De asemenea, aveți dreptul să cunoașteți scopurile prelucrării, categoriile de date cu caracter personal pe care le deținem, părțile sau categoriile de părți cu care datele Dvs cu caracter personal sunt partajate, perioada de păstrare a datelor, precum și sursa datelor noastre care nu sunt colectate direct de la Dvs.

• să vă pună la dispoziție o copie a informațiilor cu caracter personal pe care le deținem

Ne puteți contacta dacă doriți o copie a unei pârți sau a tuturor informațiilor cu caracter personal pe care le deținem despre Dvs.

• să solicitați rectificarea datelor introduse greșit

Dorim să asigurăm că informațiile Dvs cu caracter personal sunt corecte și actualizate. Puteți cere OPTIMIT HIDRAULIC să corecteze sau să elimine informațiile considerate inexacte sau învechite.

• să solicitați ștergerea informațiilor cu caracter personal

Ne puteți cere să oprim prelucrarea sau chiar să ștergem informațiile cu caracter personal pe care le deținem despre Dvs. în cazul în care informațiile Dvs cu caracter personal sunt necesare pentru îndeplinirea unei obligații contractuale a OPTIMIT HIDRAULIC fată de Dvs, OPTIMIT HIDRAULIC ar putea fi incapabilă să îndeplinească această obligație contractuală. De asemenea, dacă informațiile Dvs cu caracter personal sunt necesare pentru ca OPTIMIT HIDRAULIC să respecte anumite obligații legale (de ex. legislația fiscală), cererea Dvs nu poate fi gestionată.

• să restricționați accesul OPTIMIT HIDRAULIC la datele Dvs privind anumite procese sau în totalitate

Dacă ați contestat exactitatea datelor Dvs, sau nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar acestea sunt solicitate de Dvs pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea cererilor legale sau aveți obiectat față de prelucrarea efectuată pe baza motivelor pe care OPTIMIT HIDRAULIC le consideră legitime, aveți dreptul de a solicita restricționarea prelucrării informațiilor Dvs cu caracter personal.

• să depuneți o obiecție împotriva modului în care gestionăm datele Dvs

Rețineți că aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor cu caracter personal care se bazează pe un temei legal pe care OPTIMIT HIDRAULIC îl consideră legitim. In plus, aveți dreptul de a vă opune in orice moment prelucrării datelor cu caracter personal in scopuri de marketing direct, incluzând profilarea in măsura in care este legata de marketing direct.

Pentru a exercita oricare dintre drepturile de mai sus, folosiți datele de contact ale OPTIMIT HIDRAULIC din secțiunea Despre această Politică de confidenţialitate de mai sus.
în cazul în care nu sunteți mulțumit de modul în care colectăm sau folosim informațiile Dvs cu caracter personal, aveți dreptul întotdeauna să depuneți o plângere formală la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal accesând pagina http://www.dataprotection.ro/.

Unde sunt stocate datele Dvs cu caracter personal?

Păstrăm datele cu caracter personal pe care le colectăm despre Dvs în medii sigure. Informațiile Dvs cu caracter personale sunt protejate de accesul, divulgarea, utilizarea, modificarea sau distrugerea neautorizată de către orice organizație sau persoane fizice.
Datele Dvs personale pe care le procesăm sunt stocate pe suport de hârtie si/sau digital în sediile și sistemele IT ale OPTIMIT HIDRAULIC, dar uneori stocăm datele pe serverele furnizorilor noștri de servicii de încredere.

OPTIMIT HIDRAULIC distribuie datele Dvs terţilor?

Protecția confidențialității Dvs este importantă pentru OPTIMIT HIDRAULIC, prin urmare, nu vom distribui niciodată informațiile Dvs cu caracter personal unui terț în alte scopuri decât cele descrise în prezenta Politică.
Putem transmite informațiile Dvs cu caracter personal partenerilor noștri de încredere din afara OPTIMIT HIDRAULIC, care întrețin sistemele IT ale OPTIMIT HIDRAULIC, sau furnizează servicii în numele OPTIMIT HIDRAULIC. De exemplu, în scopuri de livrare sau alte servicii în magazin și în afara magazinului. Cu toate acestea, acești furnizori de servicii trebuie, conform contractelor relevante, să folosească datele care le sunt încredințate numai lor în conformitate cu liniile directoare ale OPTIMIT HIDRAULIC și în scopul pe care îl specificăm în mod strict. îi obligăm, de asemenea, să protejeze în mod adecvat datele Dvs și să le păstreze secrete.

Cât timp păstrează OPTIMIT HIDRAULIC datele cu caracter personal

OPTIMIT HIDRAULIC nu va păstra datele Dvs cu caracter personal pentru o perioadă mai lungă decât este necesar pentru îndeplinirea scopului specific de utilizare. Mai multe informații despre perioadele de păstrare pentru anumite tipuri de date pot fi găsite în secțiunea Pentru ce folosim datele Dvs cu caracter personal?

Pentru ce folosim datele Dvs cu caracter personal?

Folosim datele Dvs cu caracter personal într-un număr de moduri diferite, în principal pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale pe care OPTIMIT HIDRAULIC le are fată de Dvs, dar uneori și pentru îmbunătățirea experienței Dvs la cumpărături, pentru marketing direct și motive de securitate.

-Prelucrarea comenzilor şi furnizarea serviciilor

Când efectuați o achiziție personal în magazinul OPTIMIT HIDRAULIC sau prin site-ul web OPTIMIT HIDRAULIC, în funcție de cazul respectiv, ați putea fi solicitat să furnizați anumite date cu caracter personal care vor fi necesare pentru gestionarea corespunzătoare a achiziției Dvs. Această situație va avea loc în special dacă, pe lângă achiziția produselor OPTIMIT HIDRAULIC, decideți să folosiți unul dintre servicii, precum livrarea sau asamblarea. De asemenea, pentru a prelucra comanda Dvs ne asigurați că informațiile cu caracter personal precum și adresa de facturare si/sau livrare sunt exacte.
Pentru a asigura că produsele și serviciile pe care le achiziționați de la OPTIMIT HIDRAULIC sunt livrate la adresa corectă, colaborăm cu parteneri externi de încredere și le distribuim unele dintre informațiile Dvs cu caracter personal necesare pentru furnizarea respectivelor bunuri si/sau servicii (de exemplu, nume, număr de telefon, adresa de livrare și preferințele de livrare pe care ni le-ați prezentat, cum ar fi data la care doriți să primiți o livrare).

-Site-ul web OPTIMIT HIDRAULIC

Unele informații despre Dvs pot fi, de asemenea, colectate atunci când vă creați un cont pe site-ul web OPTIMIT HIDRAULIC. Aceste date vor fi prelucrate doar in scopurile amintite aici, (de ex. pentru a efectua cumpărări online sau pentru a salva lista de cumpărături pe care ați creat-o). în acest caz, nefurnizarea datelor specifice poate limita posibilitatea de a utiliza cumpărăturile online sau de a reduce nivelul experienței Dvs la cumpărături.

-Cookie-uri

Pentru menținerea site-ului nostru și pentru a asigura funcționalitatea acestuia în mod corespunzător, OPTIMIT HIDRAULIC utilizează tehnologia cunoscută în general sub numele de "cookie-uri". Cookie-urile sunt fișiere mici pe care le trimitem pe calculatorul tău și le putem accesa mai târziu. Acestea pot fi temporare sau permanente și utilizează, de exemplu, tehnologia Java Script.
Cele mai obişnuite cookie-uri sunt următoarele:
• Strict necesare. Acestea sunt necesare pentru a asigura că site-ul web funcţionează eficient dintr-o perspectivă tehnică.
• Cookie-uri funcționale. Acestea ajută la îmbunătăţirea experienţei memorând alegerile tale.
• Cookie-uri de performanţă. Aceste cookie-uri sunt folosite pentru a măsura modul în care clienţii navighează pe site-ul nostru web şi află ce performanţă avem.
Cookie-urile stocate pe calculatorul Dvs pot fi accesate atunci când vizitați site-ul nostru web. Dacă doriți să ștergeți cookie-uri care sunt deja în calculatorul Dvs, consultă instrucțiunile browser-ului Dvs apăsând pe "Help" în același meniu al browser-ului.
OPTIMIT HIDRAULIC prelucrează cookie-uri numai cu acordul Dvs. Pentru a retrage acordul sau a fi de acord cu utilizarea cookie-urilor, efectuează setările adecvate în browser-ul tău. Cu toate acestea, unele din caracteristicile site-ului nostru nu pot funcționa fără cookie-uri. Cerând acest acord, vom prezenta scopul pentru care acest tip de informații despre Dvs vor fi prelucrate și vă vom informa despre drepturile voastre.

-Alte site-uri web

Site-ul web OPTIMIT HIDRAULIC poate conține link-uri către și de la site-uri web terțe. Această Politică se aplică numai acestui site web, așa încât atunci când vă transferați către alte site-uri web trebuie să citiții politicile de confidențialitate ale acestora.

-Marketing

OPTIMIT HIDRAULIC ar dori să vă trimită informații despre produsele și serviciile noastre care v-ar putea interesa. Cu toate acestea, putem trimite astfel de materiale de marketing numai dacă optați pentru acestea. Rețineți că indiferent dacă ați consimțit să primiți mesajele noastre de marketing, puteți opta cu ușurință să nu le mai primiți la o data ulterioară.
Aveți dreptul în orice moment să ne opriți ca să nu a mai contactăm în scopuri de marketing. Dacă nu mai doriți să fiți contactat în scopuri de marketing, apăsați butonul de dezabonare de la sfârșitul mesajului nostru de marketing (email/newsletter).

Intrarea în vigoare şi modificările Politicii de confidenţialitate

Prezenta Politică va intra în vigoare la 25 mai 2018.
Periodic, Politica de confidențialitate poate fi revizuită şi vom prezenta orice actualizări pe această pagină web.