Termeni si conditii

Conditii Generale

Prin trimiterea comenzii, clientul acceptă Conditiile Comerciale pentru achizitionarea de produse de la firma OPTIMIT HIDRAULIC SRL. Alte relatii dintre client si vânzător sunt reglementate exclusiv în aceste Conditii Comerciale, fiind pentru ambele părti obligatorii. Conditiile Comerciale sunt valabile în prezenta variantă si în amploarea în care acestea sunt publicate pe site-ul www.optimithidraulic.ro  la data trimiterii comenzii. 

Prezentele Conditii Comerciale Generale reprezintă acordul de vointă al OPTIMIT HIDRAULIC SRL, în calitate de FURNIZOR si FIRMA DVS., în calitate de CUMPĂRĂTOR, cu privire la operatiunea de vânzare a bunurilor si/sau de prestare a serviciilor convenite. Conditiile Comerciale Generale sunt valabile numai în situatia în care între părti nu a fost semnat un contract separat cu privire la operatiunea mai sus mentionată.

 

Obiectul comenzii si locul îndeplinirii

Obiectul contractului reprezintă propunerea de vânzare-cumpărare a mărfurilor înscrise în comandă.  Prin locul îndeplinirii se întelege sediul firmei OPTIMIT HIDRAULIC SRL, de unde este eliberată marfa.

 

Comanda

Dacă alegeti anumite produse din oferta noastră si trimiteţi o comandă electronică, eventual efectuati o comandă prin telefon (datele de identificare sunt completate de către operator), prin aceasta confirmati caracterul ferm al comenzii - propunerii contractului de vânzare-cumpărare. Comanda trebuie să contină o identificare univocă a cumpărătorului: Numele sau denumirea entitătii, forma juridică, adresa, numărul de telefon, numărul de înregistrare la RC şi CUI). Contractul de vânzare-cumpărare în sine ia nastere odată cu emiterea facturii pentru produsele concrete, în baza comenzii. Pentru încheierea acestuia, nu este necesară confirmarea formală din partea vânzătorului. 

Pentru cazurile comerciale selectate, în special pentru cele mai exigente în ceea ce priveste pretul, vânzătorul îsi rezervă dreptul de a solicita cumpărătorului autorizarea comenzii în scris. În acelasi timp, vânzătorul poate solicita cumpărătorului si acordarea unui avans. În cazul în care cumpărătorul refuză autorizarea comenzii sau acordarea avansului, comanda va fi considerată ca fiind invalidă.

 

Preturi

Preturile produselor prezentate pe www.optimithidraulic.ro sunt stabilite în functie de lista actuală de preturi a societătii Optimit Hidraulic SRL si sunt valabile în momentul comenzii trimise sub formă de comandă electronică, ca preturi nete, fără TVA si taxe de transport. Preturile sunt afisate în Euro si vor fi calculate în lei la cursul BNR din ziua facturării. Vânzătorul îsi rezervă dreptul de a modifica preturile, fără o notificare prealabilă.

 

Livrarea si termenul de livrare

Produsele conventionale vor fi pregătite pentru livrare în termen de 24 de ore, dacă acestea sunt în stocul furnizorului. Celelalte livrări de produse vor fi consultate cu cumpărătorul prin telefon sau sub o altă formă. Produsele sunt livrate prin intermediul furnizorului de servicii de transport al unei firme de curierat rapid, la adresa mentionată de către cumpărător, sau cumpărătorul îsi va asigura transportul pe cont propriu, în timpul programului de lucru, de la 8:30 până la 17:00, în zilele lucrătoare. În cazul în care cumpărătorul va ridica produsele personal, va verifica si confirma corectitudinea livrării. Va prelua factura fiscala/avizul de livrare. Prin predare se întelege predarea produselor firmei de curierat, sau transportatorului asigurat de beneficiar.

 

Plata

Plata pentru produsele comandate online se realizează în sistem ramburs sau prin transfer bancar. Prin transfer bancar se întelege primirea a 100% din suma facturată, în contul firmei Optimit Hidraulic SRL înainte de efectuarea livrării. Factura emisă tine loc de contract de vânzare-cumpărare.  

Pentru partenerii de afaceri permanenti, se poate conveni plata prin ordin de plată cu o anumită scadentă. Pentru modificarea conditiilor de plată este necesară o cerere în scris adresată conducerii societătii Optimit Hidraulic SRL