Informatii pentru colaborare

Înregistrare:

Pentru a avea acces la sectiunea de magazin online si la listele de preturi  va trebui să vă înregistrati, prin completarea rubricilor obligatorii din sectiunea de înregistrare. Dupa trimiterea cererii veti primi un e-mail automat care confirmă corectitudinea adresei Dvs. de e-mail. Activarea contului durează aproximativ 24 de ore.

Comenzi:
Vă rugăm să ne transmiteti comenzile prin MAGAZINUL ONLINE, FAX sau E-MAIL până cel târziu la orele 13:00 ale zilelor lucrătoare. Comenzile vor fi procesate în ordine strict cronologică din punct de vedere al intrării lor. Comenzile transmise telefonic riscă sa fie onorate cu erori din cauza eventualelor neconcordante dintre comanda dvs. si înregistrarea acesteia de către noi.

Politica de returnare a produselor:
Societatea noastra accepta returnarea anumitelor produse in urmatoarele conditii.

  • cererea de retur (in scris, pe mail/fax sau telefonic) sa fie facuta in maxim 72 de ore de la data primirii produselor
  • produsele sa fie returnate in maxim 72 de ore de la data confirmarii cererii de retur
  • produsele sa fie nefolosite
  • nu se accepta returnarea produselor speciale sau aduse la comanda (produse care nu au fost pe stoc in momentul plasarii comenzii)
  • costurile de transport sunt suportate de catre client
  • daca una sau mai multe dintre conditiile de mai sus nu sunt respectate, returnarea poate fi totusi acceptata cu o penalizare intre 10% si 45% din valoarea produselor dupa analizarea starii produselor, cu conditia ca si clientul sa accepte aceasta penalizare. Daca returnarea nu este acceptata produsele vor fi returnate clientului, costurile de transport fiind suportate de catre acesta

Lista de preturi:
Preturile, exprimate în Euro, vor fi calculate în lei la cursul BNR din ziua facturării. Preturile nu contin TVA. Pentru furtunurile sertizate aplicăm un adaos de 20%. Ne rezervam dreptul de a face modificări în Listele de preturi.

Transport:
Pentru comenzi mai mari de 1.000 RON (fără TVA), costul transportului va fi suportat de firma noastră. În caz contrar, cu scopul diminuării acestui cost pentru dvs. (dacă nu aveti contract încheiat cu firma de curierat), vă oferim posibilitatea de a include cheltuielile de transport pe factură. Suntem în relatie cu majoritatea firmelor de curierat rapid, însă cele mai bune relatii le avem stabilite cu Fan Courier, Dragon Star si Transilvania Post.

Garantie:
Produsele sunt în conformitate cu standardele / normativele în vigoare, îndeplinesc conditiile de calitate corespunzătoare scopului pentru care au fost executate. Rezolvăm orice reclamatie referitoare la calitatea produselor pe baza facturii emise, în urma primirii si verificării produsului returnat. Reamintim: cumpărătorul are obligatia de a utiliza produsele în conformitate cu documentele tehnice!

Modalităti de plată:
Pentru achitarea contravalorii facturilor, acceptăm urmatoarele modalităti de plată:
-Bilet la Ordin, filă CEC sau ramburs în Cont Colector - la preluarea mărfii
-virament bancar (conform conventiei)