Informatii pentru colaborare

Înregistrare:

Pentru a avea acces la sectiunea de magazin online si la listele de preturi  va trebui să vă înregistrati, prin completarea rubricilor obligatorii din sectiunea de înregistrare. Dupa trimiterea cererii veti primi un e-mail automat care confirmă corectitudinea adresei Dvs. de e-mail. Activarea contului durează aproximativ 24 de ore.

Comenzi:
Vă rugăm să ne transmiteti comenzile prin MAGAZINUL ONLINE, FAX sau E-MAIL până cel târziu la orele 15:00 ale zilelor lucrătoare. Comenzile vor fi procesate în ordine strict cronologică din punct de vedere al intrării lor. Comenzile transmise telefonic riscă sa fie onorate cu erori din cauza eventualelor neconcordante dintre comanda dvs. si înregistrarea acesteia de către noi.

Lista de preturi:
Preturile, exprimate în Euro, vor fi calculate în lei la cursul BNR din ziua facturării. Preturile nu contin TVA. Pentru furtunurile sertizate aplicăm un adaos de 20%. Ne rezervam dreptul de a face modificări în Listele de preturi.

Transport:
Pentru comenzi mai mari de 1.500 RON (fără TVA), costul transportului va fi suportat de firma noastră. În caz contrar, cu scopul diminuării acestui cost pentru dvs. (dacă nu aveti contract încheiat cu firma de curierat), vă oferim posibilitatea de a include cheltuielile de transport pe factură. Suntem în relatie cu majoritatea firmelor de curierat rapid, însă cele mai bune relatii le avem stabilite cu Fan Courier, Urgent Cargus si Transilvania Post.

Garantie:
Produsele sunt în conformitate cu standardele / normativele în vigoare, îndeplinesc conditiile de calitate corespunzătoare scopului pentru care au fost executate. Rezolvăm orice reclamatie referitoare la calitatea produselor pe baza facturii emise, în urma primirii si verificării produsului returnat. Reamintim: cumpărătorul are obligatia de a utiliza produsele în conformitate cu documentele tehnice!

Modalităti de plată:
Pentru achitarea contravalorii facturilor, acceptăm urmatoarele modalităti de plată:
-Bilet la Ordin, filă CEC sau ramburs în Cont Colector - la preluarea mărfii
-virament bancar (conform conventiei)